Private yogatimer

I en privattime vil du få individuell veiledning som vil hjelpe deg å komme videre i din yogapraksis. I tillegg til å besitte stor yogafaglig kompetanse, er instruktøren også en gode motivator og guider deg for å finne dine personlige praksis. Din personlige yogainstruktør er en profesjonell partner som effektivt hjelper deg å finne dine yoga. Enten det er å finne gode modifiseringer eller å jobbe for å komme videre med en stilling eller praksis.

Du får hjelp med alt fra å komme i gang med yoga til å legge opp individuelle yogaprogram for deg. For eksempel å utbedre en skade, gå ned i vekt eller bare bli bedre i kropp og sjel. HiYoga har yogalærere med forskjellige fagområder og på forskjellige nivåer. For å gjøre det enkelt for deg, tilbyr vi ulike pakkeløsninger.

Slik er det å ha en privat time med en yogalærer

Din yogalærer kan hjelpe deg med alt fra behovsanalyse til en utarbeidet personlig yogapraksis til deg. I en time er din yogalærer med deg hele tiden og passer på at hver stilling og bevegelse gjennomføres optimalt for deg.  

Instruksjon i privattimen bygger på behovsanalyse

Innledningsvis gjør din yogalærer en behovsanalyse, dvs spør om relevant bakgrunn, eventuelle skader og sykdommer, mål og ønsker du har med utbytte av din yogapraksis. 

Fordeler med en privat yogatime

Du vil i tiden du har sammen med yogainstruktøren få full oppmerksomhet på deg, dine behov og din yogapraksis. Du vil få råd og tips tilpasset dine behov, din kropp og helsebehov. Er du en erfaren yogi som ønsker å komme videre i din praksis, vil du bli utfordrer der du trenger det. Er du ny til yoga vil du få en trygg og fokusert intro til en yogaform som kan passe for deg. Det er også mulig å bestille PT Duo for to personer, og PT i ditt eget hjem. Ta kontakt i resepsjonen for mer informasjon og booking.