Privattime 60

Våre sertifiserte yogainstruktører hjelpe deg i din yogapraksis.

I en privat time, vil du i tiden du har sammen med yogainstruktøren få full oppmerksomhet på deg, dine behov og din yogapraksis. Du vil få råd og tips tilpasset dine behov, din kropp og helsebehov. Er du en erfaren yogi som ønsker å komme videre i din praksis, vil du bli utfordrer der du trenger det. Er du ny til yoga vil du få en trygg og fokusert intro til en yogaform som kan passe for deg.

Din personlige yogalærer er en profesjonell partner som effektivt hjelper deg å finne din yoga. Alle våre lærere har yogafaglig kompetanse og vil trygt og inspirerende være en motivator og guide for deg i timen.

Du får hjelp med alt fra å komme i gang med yoga, til å legge opp individuelle yogaprogram for deg. Det kan være fokus på å utbedre en skade, gå ned i vekt eller bare bli bedre i kropp og sjel. HiYoga har yogainstruktører med forskjellige fagområder og på forskjellige nivåer. For å gjøre det enkelt for deg, tilbyr vi ulike pakkeløsninger. 

Din yogalærer kan hjelpe deg med alt fra behovsanalyse til å utarbeidet personlig yogapraksis for deg.

Det er også mulig å bestille PT Duo for to personer, og PT i ditt eget hjem. Ta kontakt i resepsjonen for mer informasjon og booking.

Relaterte artikler