Martine Short

Martine Short
Booke

Martine har jobbet mye med selvutvikling gjennom yoga. Med fokus på helhetlig helse og velvære bruker hun mange aspekter som styrke, fleksibilitet, meditasjon, pusteøvelser og avspenning i sin praksis og undervisning. I timene vil en finne muligheten for å kunne utvikle seg selv både fysisk og psykisk.

Underviser blant annet:

Hot Vinyasa Flow – yoga som en flytende form mellom statisk og dynamisk bevegelse. Bevegelsen følger pusten i rom temperert til 35 grader celsius.

Hatha Yoga – Klassiske yoga øvelser / stillinger som vil balansere energiene i kroppen. Du vil gå igjennom liggende, sittende, stående - styrkende, beroligende, kraftfulle og avspennende øvelser.

Yin Yoga – restorativ yoga hvor en holder stillinger minimum 3 min. Vi jobber dypt inn i muskler og bindevev. Finn tålmodighet, pust godt og bli bevisst over kroppen.

Yoga for Gravide – klassene er tilpasset etter behov og utfordringer. Det er viktig med bevegelse under graviditeten, like viktig er det med ro og bevissthet med pusten gjerne som en forberedelse til fødsel.

Erfaring og yogasertifikasjoner:

  • 1000 timer under yogalærerutdannelsen - Yogaprosess
  • 600 timer Chakra fordypning
  • Gravid Yoga utdannelsen gjennom Yogaprosess ( starter 26 august – ferdig 4 september )
  • 40t Yin Yoga gjennom HiYoga ( 5 – 7 september )

Min inspirasjon:
Jeg ser på meg selv som en evig student og finner inspirasjon fra folk rundt meg enten det er mennesker jeg kjenner eller ei, elever eller lærere. Søker alltid etter nye inspirasjonskilder og utfordringer. Selvutvikling er og vil alltid ha et hovedfokus hos meg.

Annen bakgrunn:
Helsefagarbeider med videreutdanning innen psykisk helse. Jobber delvis hos Trappen motiveringssenter og har startet opp et eget firma kalt Lille Blomst Yoga hvor jeg har yoga undervisning for innsatte, kurs og massasjebehandlinger.

Bevegelse – pust – bevissthet i egen kropp – balanse – styrke – utfordringer – evnen til å slappe av – alt henger sammen.