workshop

Sterkere og smartere yogapraksis med Halat Sophie

Sted:HiYoga Majorstuen
Start:29. oktober 2022
Slutt:30. oktober 2022
Tid:09.00-16.00
Instruktør:Halat Sophie

STERKERE OG SMARTERE YOGAPRAKSIS MED HALAT SOPHIE

Har du noen gang opplevd helt nybegynnere til yoga klare stillinger som du ikke har fått til etter flere år med pr

aksis? Kanskje er det stillinger som du har trent på lenge, men som kroppen din bare ikke får til? I denne workshopen har jeg som mål å lære deg din egen kropp slik at du forstår dine muligheter og dine begrensninger og hvordan du skal jobbe for å nå dine mål. 

I løpet av helgen skal vi gå gjennom både anatomi og teori som gjør at du får en mye større forståelse for egen kropp. Vi skal i tillegg trene, praktisere og kjenne på disse tingene fysisk på kroppen så vi kan implementere lærdommen vår reise videre.

Dette vil være en vitenskapelig workshop som handler om den fysiske kroppen og dets muligheter, og vil dermed ikke ha noe fokus på yoga filosofi. Workshopen anbefales både til andre yogalærere som ønsker å lære mer om sine elever og praktikanter som ønsker å lære mer om seg selv. 

 

PROGRAM FOR HELGEN

Lørdag

9-12: Forstå dine muligheter og begrensninger del 1. Teori og praksis. 

13-16: Styrke- og mobilitetstrening for yoga. Teori og praksis. 

Søndag

9-12: Skade- og smertefri yogapraksis. Teori og praksis.

13-16: Forstå dine muligheter og begrensninger del 2. Teori og praksis. 

 

OM HALAT  

Halat har jobbet som personlig trener siden 2015 med PT-utdannelse fra SAFE Education, men har senere tatt en bachelor i idrettsvitenskap / fysisk aktivitet og helse ved Norges Idrettshøgskole. Hun har 500h RYT innenfor Ashtanga og Vinyasa, og 50H Yin. Hun har snart 3000 registrerte undervisningstimer både 1 til 1 og til gruppe. Halat jobber i tillegg som anatomilærer i våre yogautdannelser på HiYoga Academy i Oslo. 

Sted: HiYoga Majorstuen

Dato: 29. - 30. oktober

Klokkeslett: 09.00-16.00

Pris: 2000 NOK