Alexandra Atterbrand

Alexandra Atterbrand
Booke

Alexandra er utdannet yogaterapeut og lærer, og underviser i Mediyoga. Hun har selv erfaring fra yogaens fantastiske verktøyet etter en vanskelig periode i livet og bruker sin erfaring i sin undervisning. Mediyoga er en anerkjent behandingsmetode og treningsform som kan hjelpe mange i vår stressende hverdag.

Alexandra har et brennende ønske om å hjelpe andre i å skape sunnhet og harmoni i livet sitt, lære seg å kontrollere stress og skape en indre balanse.

Underviser i:
Mediyoga
En terapeutisk yoga som jobber med kroppen fra innsiden og som gjennom pust, enkle øvelser og meditasjon/mindfullness hjelper å kontrollere stress, skape indre balanse og gi fysisk og mental styrke.

Balanserende Yoga for kvinner
Hormonerne er nøkkelen til vårt velbehag og balanserende yoga for kvinner. Virker direkt på hormonsystemet. Yogaen rekommenderes til kvinner med PMS, PMDS, PCOS og andre symptomer ved overgangsalder, ved skjoldbruskkjertel problemer, inkontinens, lav sexlyst og fertilitets problemer.!

Sterkere rygg
Yogaprogram basert på Mediyoga med mer dynamiske øveleser som sterker core musulatur, rygg, skuldrer, nakke og hjelper mot sømnløshet og stress.

Erfaring og sertfisering

  • Yogaterapeut og lærer
  • Mediyoga instruktør fra Institutet för Medicinsk Yoga - IMY, Elisabeth Engqvist
  • Mediyoga terapeut og lærer fra Institutet för Medicinsk Yoga - IMY, Elisabeth Engqvist
  • Yoga instruktør - gravideyoga fra IMY, Ellen Engvall!
  • Yoga instruktør - kvinner og hormoner fra IMY, Ellen Engvall
  • Medisin grunnfag
  • Sertifisert IAYT - International Association of Yoga Theraphist

Insperasjon
Min største inspirasjon er mine elever, å få uppleva deres progressjon og utvikling og deres takknemlighet når de får kropp og sinn i balanse.