Camilla Coucheron

Camilla Coucheron
Booke

Camilla er opprinnelig billedkunstner og underviser i Jivamukti yoga, Hun begynte med yoga i 1997. Camilla er ansvarlig for Jivamukti på HiYoga.

Underviser:
Jeg underviser i Jivamuktyoga som er utviklet av Sharon Gannon og David Life. De var elever av Shri K Pattabi Jois men har også Svami Nirmalananda og Shri Brahmananda Sarasvati som sine Guruer. Jivamukti traff meg rett i hjertet i 1997 og jeg elsker metoden for å tilnærme seg yoga, Vi bruker oppløftende musikk, chanter, som går videre over i  dynamiske flytende sekvenser hvor vi går dyypt inn i kroppen og løser opp stive blokkeringer for å løfte energien opp og åpne pranaen (livskraften).

Erfaring og Yoga sertifiseringer:
Jeg har holdt på med yoga siden 1997 og praktisert mest fysisk Dynamisk yoga men også meditasjon Japa og chanting. Jivamuktiyoga ligger mitt hjerte nermest, men jeg elsker Ashtanga og Hotyoga.

  • 300h Jivamukti TT, Yogeshwari Azahar, Sharon Gannon & David Life
  • Groovy Kids Yoga TT
  • 200h Ashtanga Vinyasa TT, Alexander Medin (løpende)
  • Sertifisert RYT Yoga Alliance
  • Studert Ashtanga Mysore metoden under Shri K Pattabi Jois, Alexander Medin, Matt Coriglano og fantastiske Basia Lipska Larsen
  • Deltatt på flere Workshops med Sharon Gannon & David Life, Yogeshwari Azahar, Camilla Veen, Shri K Pattabi Jois, John Scott, Sharat Jois, David Swenson og Shelley Washington etc.

 

 

Min mentor og inspirasjon:

 

Jeg henter inspirasjon fra mennesker, naturen, form farger, bøker, reising, kunst arkitektur .  ikke minst yoga praksisen min... Et sted jeg kan komme tilbake til igjen og igjen.. hvor jeg kan komme tilbake til nøytral, slippe på alle tankene som forstyrrer oppi hodet..slappe av og bare være her og nå.. da åpner jeg så mye lettere opp det kreative rommet inn til sjelen. Jeg har hatt så mange fantastiske mentorer , mine største er Sharon Gannon og David Life, Shri K Pattabi Jois, Alexander Medin og Basia L Larsen.

 

 

Annen bakgrunn:

 

Elev av Billedkunstner Odd Nerdrum

Figurativt Kunst  Akademi Firenze Italia

Master i Billedkunst ved KHiO

Jeg har undervist i Jivamukti i Flere år på Puro Yoga og på Oslo yoga. Nå er jeg ansvarlig for Jivamukti på HI yoga.