Eilin Ma Dalby

Eilin Ma Dalby
Booke

"Eilin fokuserer på teknikk og flyt, og underviser fra hjertet. Åpent, ærlig og lekent."

Eilin startet med yoga i 2008 og har undervist siden 2011. Hun har bred erfaring innen forskjellige stiler og har blant annet undervist ashtanga vinyasa yoga, vinyasa flow, yogic arts, yin yoga, gentle flow, restorativ yoga, gravid- og barselyoga, barneyoga og basic yoga. Eilin har fullført tre 200-timers og en 300-timers Yoga Alliance godkjent yogautdanning, i tillegg til flere fordypningskurs og workshops med internasjonalt anerkjente lærere.

«Mitt engasjement i yoga springer ut av en fast overbevisning om dets fordeler, gjennom å observere hva det har gjort for mitt eget liv. Å få dele disse hjelpsomme verktøy slik mine lærere så generøst har delt dem med meg, inspirer meg stadig til videre praksis.»

Annen bakgrunn:

  • Bachelor i asiatiske studier ved UiO
  • Et årsstudium i kunst og design fra HiOA

Hun er dypt takknemlig for å ha hatt muligheten til å praktisere tett under fantastiske lærere som Basia Lipska Larsen, R. Alexander Medin, Duncan Wong og John Bentham & Liyang Xia. Deres kontinuerlige oppmuntring, støtte og inspirasjon har vært en uvurderlig berikelse for praksisen så vel som livet for øvrig.