Hanne Kjersem Vestre

Hanne Kjersem Vestre
Booke

Hanne har utdanninger i flere yogatradisjoner, men det er Ashtanga Yoga som har vært hennes daglige praksis de siste 15 årene. Hanne har praktisert og lært av svært mange inspirerende lærere, men lærerutdanningen med David Swenson, praksis under Alexander Medin, og studier med Sri K Pattabhi Jois i Mysore har vært høydepunkter.

Fra 2006 - 2014 var Hanne ansvarlig for utdanningen av yogainstruktører i Elixiakjeden, og utviklet deres yogakonsept Energy Yoga i samarbeid med Pernille Bønkan/Puro Yoga. 

Hanne har hatt yogaundervisning som sitt daglige virke i mer enn 10 år, og har en tett tilknytning til yogamiljøet i Norge. Hun opplever yoga som et unikt verktøy for alle, uansett om de er toppidrettsutøvere, ME-syke eller mannen i gata. 

Min mentor og inspirasjon
Jeg henter inspirasjon fra så mange. Både yogier og andre mennesker som fremviser menneskelige kvaliteter jeg setter pris på og ønsker meg. Mennesker som preger min daglige praksis og mitt daglige liv, er f.eks Alexander Medin, Pernille Bønkan, Endre Vestre, Anse Kjersem og barna mine. 

Annen bakgrunn
Hanne har i tillegg til sine yogautdanninger, studert barnevern ved HiO, og journalistikk ved Bjørknes International College. I tillegg har hun tatt et årsstudium i Engelsk Litteratur ved HiBu.

Hun har tidligere drevet yogastudio i Fredrikstad, jobbet ved Puro Yoga, og jobbet i barnevernet.