Iris Straume

Iris Straume
Booke

Vær ydmyk. Tør å utfordre grenser - selv de ørsmå som du enda ikke kjenner til.

Iris underviser med en vennlig tilstedeværelse og smittende entusiasme. Hun bruker et klart språk og oppmuntrer elever til å utfordre seg selv innenfor trygge rammer. Iris håper gjennom sin undervisning å inspirere andre til å finne glede og tilstedeværelse i yoga.


Underviser
Hot Yoga onsdag kveld - Styrkende og utfordrende
Vikarierer i Ashtanga

Yogasertifiseringer og kurs
200 RYT Global Yoga Shala
Mysore praksis med K. Pattabhi Jois
Seks uker praksis med Mark Darby
Workshops innen balanse, acroyoga, dans og håndstående 


Min yoga-bakgrunn
Startet med yoga for ni år siden. Prøvde ut ulike stiler til jeg fant mitt kall i Ashtanga yoga. Ashtanga krever en disiplinert tilnærming og har en stegvis oppbygning som appellerer til meg. Jeg er åpen og leken i min tilnærming til andre retninger innen yoga.

Min yogalærer kalte meg for Pitta, som betyr ild, og oppmuntret meg til å utforske den balansen og jordingen man finner i de fire andre elementene. Dette er en læringsprosess som farger både egen praksis og måten jeg instruerer på.


Annen bakgrunn
Har vært en lidenskapelig kiter i flere år, og bruker mesteparten av fritiden på å reise verden rundt i søken på vind, vann og det perfekte pudder. Er en ivrig løper, og har blant annet tre maraton bak meg.

I min søken etter det de ekstreme ytterpunktene, har yoga vært min følgesvenn. Det roer sinnet, leder hjertet og har gitt meg mental styrke til å tørre å gå mine egne veier. Selv om yoga for meg er like mye mentalt og spirituelt som fysisk, så har det vært et uvurderlig verktøy i kombinasjon med fysisk krevende idretter.

Jobber til vanlig som kreatør og innholdsprodusent.