Kajsa Josefina Finnström

I min søken etter en mer rolig og åndelig vei å leve på havnet jeg på min første yogaklasse i 1995. 

Etter flere år av klassisk/ hatha yoga møtte jeg ashtanga yoga systemet i 2006. Fra da har det vært min personliga praksis og siden 2010 har jeg undervist dette systemet. Jeg underviser ashtanga yoga på det tradisjonelle viset, som det blir undervist i India.  Egen praksis ( Mysore) komplementert av en ukentlig ledet klasse samt grunnleggende pranayama. 

 Gjennom årene har jeg deltatt på utallige treninger, kurs, workshops, fordypninger å reiser med mange inspirerende og erfarne yoga utøvere. Noen navn som kan nevnes er Kino Mc Gregor, Maty Eratzy, Eddie Stern, Dominic Corgliano, Deepak Sharma, R. Sharath Jois, Saraswathi Jois, Manuel Ferreira.  

Min lærere er R.Alexander Medin og Rolf Najoukat. Det er dem som jeg virkelig har lært noe av. Alt det som er viktig for å etablere en holdbar og stabil praksis over lang tid. Er dem evig takknemlig for den kjærlighet, tålmodighet og støtte jeg fått fra dem begge siden 2009. 

Jeg er ingen instruktør. Jeg er en erfaren yoga praktiserende som deler min kunnskap med dem som vil bygge sin egen praksis med hjelp av ashtanga yoga systemet. Det er opp til hver enkelt elev hvis hen ønsker å titulere meg som sin lærer.

Jeg underviser yoga fordi mine lærere har oppmuntret og trent meg til å gjøre det. Fordi jeg elsker å være med mine elever gjennom de transformerende prosessene som ashtanga yoga legger til rette for. 

Namastè

Utdannelse

  • Hatha yoga 200 h , Palolem India
  • Ayurveda 300 h , The ayurvedic institute US
  • Joint movement and alignment 50 h, Maty Eratzy