Om HiYoga

Vi er en yogakjede som tilbyr et bredt spekter av yogatyper til ungdom, voksne, seniorer, gravide og barselkvinner med babyer

Vi har noen av landets dyktigste yogalærere i vår stab, med høy utdanning og lang erfaring, og ønsker å tilby yoga til alle mennesker.

Vi tilbyr mange forskjellige yogatimer fra morgen til kveld, syv dager i uken. Du vil alltid kunne finne en yogatime som passer for deg. For nærmere beskrivelse av hva de forskjellige klassene innebærer, og vanskelighetsgrad.

Vi tar yogaundervisning på alvor, og alle yogainstruktører som jobber hos oss er sertifiserte igjennom Yoga Alliance, og har flere års erfaring med yogaundervisning. I tillegg er alle våre ansatte yogafaglig utdannet, slik at du til enhver tid skal kunne få kvalifiserte svar dersom det er noe du lurer på, eller trenger hjelp til.

Hos oss kan du også ta yogalærerutdannelse, dersom du ønsker å bli instruktør. For informasjon om de forskjellige yogautdannelsene våre, kan du lese mer under Teacher Training. Vi inviterer også jevnlig til workshops med et bredt spekter av verdens ledende yogalærere innen flere tradisjoner. Disse er åpne for både medlemmer og eksterne utøvere.

Vi er stolte over å ønske deg velkommen til HiYoga, og håper du vil trives enten du er medlem eller bare innom på besøk.