Gongbad med Gongmastere Tor Arne Håve & Anne Siri Langelandsv

Denne onsdagen når adventstiden er på sitt høyeste, inviterer vi dere til en høytidelig og stemningsfull kveld med Gongbad, et vakkert lydbad med meditative vibrasjoner.

Vi får besøk av to av Norges dyktigste og mest velrennomerte Gongmestere, Tor Arne Håve og Anne Siri Langelandsvik. Det er ingen andre timer eller aktiviteter som foregår denne kvelden, vi har satt Gongbadet i fokus slik at du kan få oppleve denne dype reisen i lyd og vibrasjon med fullstendig tilstedeværelse og uten forstyrrelser. 

Konserten preges av dype, vakre toner og vibrasjoner fra gongene som bader din kropp og sjel. I tillegg spilles det på flere vakre fløyter, sansula, koshiklokker samt andre spennende instrumenter. Gled deg også til å ta inn de hellige vibrasjoner fra gongmesternes syngeboller, som er hentet fra forskjellige templer i Tibet, Nepal og India. 


Dato: Onsdag 20. desember
Klokkeslett: 18.30 – 20.30
Sted: HiYoga, Schultz gate 7
Pris: 450,- for ikke-medlemmer, kr 200,- for medlemmer fra samtlige HiYogasentre. 
Booking: epost med navn og tlfnr til majorstuen@hiyoga.no

Det er begrenset antall plasser, og disse eventene pleier å bli utsolgt fort, så det kan lønne seg å reservere plass raskt. 

Anne Siri og Tor Arne forteller følgende om Gongbadet: 
Vi vil lage en lydreise med bla.a Gonger, Syngeboller, Shantichimes og Shrudiboks, i tillegg til Gongmesterens bruk av stemmen og overtoner. Du vil få en trygg og behagelig, personlig reise hvor gongmesterne lager et harmonisk klangrom i den store salen i Schultz gate. Når Gongen spilles skapes det en lyd med dype vibrasjoner som kan løse opp i fysiske, emosjonelle og mentale spenninger. Lydens vibrasjon kan på den måten ha en helende effekt på kropp, sjel og sinn. Gongen er et fantastisk spennende instrument som påvirker både deltakeren og den som spiller. Å la seg flyte med av gongens vibrasjoner, tillate tonene å trenge igjennom deg, og la deg synke inn i en dyp meditativ tilstand, den tilstand der kroppens egne helbredende egenskaper trer i kraft, er helt fantastisk. Fordi gongen er et "stort" instrument som skaper store lydbølger vil de fleste oppleve at de treffes av lydbølger gjennom hele kroppen. Mange forteller at de føler seg fornyet etter gongbadet, og synes dette var en sterk opplevelse, som om å «bli født på ny».