Yin Yoga med Chello

Når desember er i gang og vi har begynt forberedelsene til jul og feiring, inviterer HiYoga til en stille og vakker kveld med Yin Yoga og levende Chellomusikk. Denne kvelden stenger vi senteret for andre timer, for å gi plass, ro og rom til denne opplevelsen.

«Tillat deg selv å synke inni dype, rolige yogastillinger, mens sansene åpner seg for levende cellotoner i en fysisk yoga- og konsertopplevelse! Vi holder ulike stillinger over tid, og du vil bli guidet trygt inn i posisjonene som er inspirert av yin og restorativ yoga. Detaljerte instruksjoner viker plassen for musikken som vi gir en større rolle i denne sammenhengen. Invitasjonen er å lytte til kroppen og MED kroppen, og være med å utforske lytteropplevelsen fra et fysisk perspektiv.»

Dato: Onsdag 6. desember

Klokkeslett: 19.00 – 20.30

Sted: HiYoga, Schultz gate 7

Pris: 450,- for ikke-medlemmer, kr 200,- for medlemmer fra samtlige HiYogasentre.

Booking: epost med navn og tlfnr til majorstuen@hiyoga.no

Det er begrenset antall plasser, og disse eventene pleier å bli utsolgt fort, så det kan lønne seg å reservere plass raskt.

Musiker: Kristine Solberg
Våren 2009 fullførte Kristine sin Mastergrad på Norges Musikkhøgskole med Prof. Truls Mørk. Hun har også studert ved Hochshule für Musik und Theater Hamburg med bla. Prof. Bernahrd Gmelin og Aage Kvalbein. Etter endt utdannelse har hun jobbet som distriktsmusiker på Voss. Hun er nå tilbake i Oslo hvor hun jobber som cellolærer og frilansmusiker.

Instruktør: Siw Aduvill
Siw er mangeårig yogalærer og forfatter av boken Yoga når det gjelder. Hun underviser på flere yogalærerutdanninger i Norge, og har spesialisert seg på Yin Yoga. Siws yogautdannelser er fra bla.a Australia, Frankrike og USA, og er registrert med Yoga Alliance. Hun har en udogmatisk undervisningsstil og er opptatt av å skape rom for utøvernes egne opplevelser. 

Nyheter