Yin Yoga med Massasje

Yin Yoga stillinger er som massasje i seg selv for bindevev og skjelett.

I denne workshopen vil du bli ledet inn i den stille og reflekterende praksis av Yin Yoga, mens du ligger i yin stillingene kommer Camilla Nicoline Vik (sertifisert massør og Reiki nivå 1) og Vibeke Lugg (sertifisert Yin yoga og ashtanga vinyasa) rundt og gir deg lett massasje for å øke velværen i kroppen. Magisk!

Dato: 06. Mai 2017
Tid 1: 11.00 - 12.30 FULLBOOKET
Tid 2: 13.00 - 14.30 FULLBOOKET
Vi har venteliste! :-)
Hvor: Schultz gate 7, Majorstuen
Pris: Gratis for alle!
NB! Det er begrenset med plasser, så førstemann til mølla!

Dette er en mild og meditative Workshop, som er egnet for nybegynnere til avanserte utøvere.

Book din time ved å sende email til majorstuen@hiyoga.no eller ring 950 80 090.

Om instruktørene
Vibeke Lugg er ass senterleder på Hiyoga med ansvar for timeplanen. Trente aktivt RG da hun var ung og treningsglede har fulgt henne gjennom hele livet. Hun liker å inspirere andre til et aktivt liv, og har startet både online trening og blogg for å inspirere andre. «Yoga er en viktig del av treningen min, og det gir meg en ro og flyt i hverdagen som jeg ønsker å dele med andre»

Camilla Nicoline Vik jobber til dagelig som Digital Media Manager og instruktør ved HiYoga, og har tidligere drevet med kickboksing på internasjonalt nivå. Hun har lært Reiki-healing hos Kjell og bruker energien flittig på seg selv, men også i sine yogatimer.
Camilla er et fantastisk menneske som ønsker det aller beste for sine elever og hun holder et høyt nivå på sine timer. Du finner lett roen sammen med henne både i yogasalen og under hennes varme hender i en Reiki-sesjon.

Nyheter

We will help you become a member