Åpen Uke på HiYoga

14.-20. august // Åpen uke med omvisninger og informasjon hele uken – kom innom oss når du vil!

Hele uken tilbyr vi prøvetimer til alle som ikke har vært hos oss før. Vi vil også påpeke at det er begrenset plasser på timene for alle deltagere. Vær ute i god tid.

Påmelding: Sende epost til majorstuen@hiyoga.no.
Timeplan: hiyoga.no/booking

Ta med deg en venn på en av morgentimene og få servert Kaffe eller te i cafèen.

----------

Event-time under Åpen uke. Passer godt for deg som er nyskjerrig på yoga og lurer på om det kan være noe for deg.

Er jeg for stiv og klønete for yoga? 
Hvis du er en av de som tror at du ikke kan drive med yoga, fordi du er for stiv, for gammel eller for klønete, er dette en yogaklasse for deg.

Her avmystifiserer vi alt det du synes er rart og skummelt med å skulle gå på yoga, og viser deg hvorfor akkurat du kan begynne med yoga denne høsten.

Når: Mandag 14.8 kl 17.30 – 18.30
         Torsdag 17.8 kl 19.00 – 20.00
Pris: gratis
Nivå: nybegynner
Påmelding: majorstuen@hiyoga.no

Er et yogasenter noe for meg?
Synes du det virker litt rart å skulle begynne på et yogasenter, er dette timen for deg. Mange synes det kan virke skummelt å skulle gå inn på et yogastudio, til tross for at de har hørt at yoga er bra. Mange nybegynnere lurer for eksempel på hva de skal ha på seg, er redd for å si noe feil, eller at det er «en egen type mennesker» som går på yogasentre.
 
På HiYoga er mottoet vårt "Yoga for Alle", og vi har derfor satt opp denne klassen til deg som synes det er litt skummelt. Denne dagen tar vi deg i mot til en veldig enkel nybegynnerklasse, der vi forteller litt om hva yoga kan være for noe, du får prøve litt enkle yogaøvelser, og stille alle spørsmål du måtte ha.
 
Når: Tirsdag 15.8 kl 17.00 – 18.00
         Onsdag 16.8 kl 16.45 – 17.45
Pris: gratis
Nivå: nybegynner
 

Vi gleder oss til å treffe mange nye ansikter, og håper å se så mange nysgjerrige yogaferskinger som mulig! Du er selvfølgelig også hjertelig velkommen dersom du har erfaring med yoga fra tidligere.

Vennligst kontakt oss om du har noe på hjertet.
Vel møtt.