Sommerkurs

Igjennom hele sommeren har vi satt opp kurs for deg som ønsker deg en introduksjon til en spesiell yogatype, eller en mulighet til å fordype deg i et spesifikt tema. Kursene går over fem dager i en uke av gangen, slik at du kan få fullt utbytte dersom du kun er hjemme enkelte uker i sommer.

Vinyasa teknikk med Henriette kl.: 10.00-11.15 
7. august 11. august

Dette kurset vil ta for seg ulike temaer innenfor den fysiske vinyasa praksisen. Vi beveger oss gjennom spesifikke sekvenser som er skreddersydde for å åpne opp og styrke kroppen slik at man lettere kan bevege seg inn i ulike stillinger, såkalte "peak poses". Du vil i dette kurset lære hvilke asanaposisjoner som gjerne bygger opp til andre, og hvilke spesifikke kroppsdeler som bør åpnes og/eller styrkes for å fasilitere foroverbøyninger, bakoverbøyninger, hofteåpnere, armbalanser og opp-ned-stillinger. Det vil også være fokus på teknikker for en enklere og tryggere fysisk yoga praksis.
Les mer om Henriette


Gentle flow med Marthe kl.: 16.30-17.45

7. august 11. august

Gentle Flow er en mykere form for vinyasa, vi beveger oss langsomt og forsiktig med flyt i kropp og pust. I løpet av denne uken vil vi bevege oss inn i forskjellige daglige temaer som for eksempel hjerteåpnere, hoftemobilitet, pust og forankring osv. Alle nivåer velkomne, en, flere eller alle dager
Les mer om Marthe

Som medlem er disse kursene gratis, for ikke-medlemmer koster de kr 500,-.