Sommer og Yoga med Piknik i Parken

22.-24. Juni // Piknik i Parken er Oslos største piknik, med et knippe av verdens fremste artister på scenen. I år vil HiYoga arrangere en yogatimeplan for å sette deg i stemning for å nyte musikken og forsterke opplevelsen under festivalen.

Bli med på Spa Yoga for velvære, Detox Yoga for å rense kroppen for avfallsstoffer eller finne krigeren i deg i vår Warrior Flow. Tilbudet gjelder for alle som har kjøpt festivalpass.

For mer informasjon og påmelding: www.pipfest.no og facebook.com/pipfest

Timeplan i parken

Torsdag kl 10:00 Warrior Flow med Hanne. 
Det er en dynamisk yogatime med fokus på krigerposisjoner. Finn din indre kriger og kjenn på ditt skjulte potensiale.

Torsdag kl 11:15 Spa Yoga med Vibeke og Camilla.  
Dette er en  myk og beroligende yin time, hvor vi holder øvelsene over lengre tid. Her vil det gis en lett massasje for å øke velvære i kroppen.

Fredag kl 10:00 Morning Bliss med Francesca 
La pusten guide deg gjennom en dynamisk flow som får kroppen din klar og opplagt for en nydelig dag.  

Fredag kl 11:15 Detox time med Francesca 
Det vil være fokus på å rense kroppen og sinnet. Francesca holder en dynamisk flyt og valgt spesifikke øvelser som blant annet twister for å frigjøre avfallsstoffene i kroppen. 

Fredag kl 14:00 Peace Yoga med Camilla
Det er en meditativ time som inneholder myke bevegelser som åpner opp kroppen og samtidig roer ned nervesystemet. En del fokus på hjerteåpninger og meditasjon med fokus på ro og fred i sinnet.

Lørdag kl 10:00 Flight Club med Andrew
Dette er en dynamisk yogatime som har fokus på inversjoner, som betyr opp-ned stillinger. Har vil vi leke med enkle armbalanser og kanskje prøve å stå på hendene.

Lørdag kl 11:30 Detox time med Andrew 
En forfriskende Detox time som har fokus på å rense kroppen og sinnet. Andrew holder en dynamisk flyt og valgt spesifikke øvelser som blant annet twister for å frigjøre avfallsstoffene i kroppen.

Se her for mer informasjon om våre instruktører.

Foto: Inlightyogaphoto.com

We will help you become a member