Yogastudio

Ønsker du å finne veien til indre styrke og balanse? Yoga er en eldgammel praksis, som i dag er mer relevant og tilgjengelig enn noensinne. I en tid hvor hverdagen er hektisk, gir det mening å nullstille hodet, bygge styrke og myke opp på en og samme tid. HiYoga tilbyr hele spekteret av opplevelser, for alle som ønsker å gå dypere inn i yogaens oppbyggende univers.

NORGE

HIYOGA MAJORSTUEN
Yoga for alle i vakre omgivelser på Majorstuen, med tre saler, kafé, garderober med dusj og yogabutikk fordelt på 750 km2. Vi er også stolte over å ha Norges største og bredeste tilbud av forskjellige yogaformer, og splitter nye lokaler spesialtegnet for yoga.

T: 950 80 090 
M: majorstuen@hiyoga.no

Booking

 

HIYOGA KARLSRUD
Velkommen till HiYoga Karlsrud – vårt nye yogakonsept i fantastiske lokaler for alle fra nybegynnere til innbitte yogafans, og to etasjer kidZ–avdeling med minikino og ballrom for de små. Velkommen inn i yogaens inspirerende verden! 

T: 22 76 90 70
M: karlsrud@sats.no

Booking

 

HIYOGA NESTTUN
På HiYoga Nesttun i Bergen, kan du gjøre yoga i rolige og tilpassede lokaler for yoga. Alle instruktører som underviser er sertifiserte og erfarne yogalærere. Du kan velge mellom mange forskjellige timer og type yogaklasser. Både svært fysisk yoga, hot yoga til den rolige og restorative yoga.

T: 55 92 77 80
M: nesttun@sats.no

Booking

 

HIYOGA SCHOUS PLASS
Nederst på Grünerløkka finner du HiYoga på SATS Schous Plass med et godt utvalg av yogatimer. Her kan du gjøre yoga i i fantastiske lokaler for alle fra nybegynnere til innbitte yogafans. 

T: 23 30 76 70
M: schous@sats.no

Booking

 

HIYOGA VESTKANTEN
På HiYoga på Vestkanten i Bergen, kan du gjøre yoga i rolige og tilpassede lokaler for yoga. Alle instruktører som underviser er sertifiserte og erfarne yogalærere. Du kan velge mellom mange forskjellige timer og type yogaklasser. Både svært fysisk yoga til den rolige og restorative yoga.

T: 55 51 11 11
M: vestkanten@sats.no

Booking


SVERIGE

HIYOGA MASTHUGGET
På HiYoga Mastugget i Gøteorg, kan du gjøre yoga i rolige og tilpassede lokaler for yoga. Alle instruktører som underviser er sertifiserte og erfarne yogalærere. Du kan velge mellom mange forskjellige timer og type yogaklasser. Både svært fysisk yoga til den rolige og restorative yoga.

T: 031-24 30 40
M: masthugget@sats.se

Booking


FINLAND

HIYOGA ALEXIUM

HIYOGA LÄNSIVÄYLÄ

Nyheter


;