Yogastudio

Ønsker du å finne veien til indre styrke og balanse? Yoga er en eldgammel praksis, som i dag er mer relevant og tilgjengelig enn noensinne. I en tid hvor hverdagen er hektisk, gir det mening å nullstille hodet, bygge styrke og myke opp på en og samme tid. HiYoga tilbyr hele spekteret av opplevelser, for alle som ønsker å gå dypere inn i yogaens oppbyggende univers.

NORGE

HIYOGA MAJORSTUEN

Yoga for alle i vakre omgivelser på Majorstuen, med tre saler, kafé, garderober med dusj og yogabutikk fordelt på 750 km2. Vi er også stolte over å ha Norges største og bredeste tilbud av forskjellige yogaformer, og splitter nye lokaler spesialtegnet for yoga.

Tlf:
950 80 090 
Epost:
majorstuen@hiyoga.no

Booking

HIYOGA KARLSRUD

Velkommen till HiYoga Karlsrud – vårt nye yogakonsept i fantastiske lokaler for alle fra nybegynnere til innbitte yogafans, og to etasjer kidZ–avdeling med minikino og ballrom for de små. Velkommen inn i yogaens inspirerende verden! 

Tlf: 22 76 90 70
Epost: karlsrud@sats.no

Booking

HIYOGA NESTTUN

På HiYoga Nesttun i Bergen, kan du gjøre yoga i rolige og tilpassede lokaler for yoga. Alle instruktører som underviser er sertifiserte og erfarne yogalærere. Du kan velge mellom mange forskjellige timer og type yogaklasser. Både svært fysisk yoga, hot yoga til den rolige og restorative yoga.

Tlf: 55 92 77 80
Epost: nesttun@sats.no

Booking

HIYOGA VESTKANTEN

På HiYoga på Vestkanten i Bergen, kan du gjøre yoga i rolige og tilpassede lokaler for yoga. Alle instruktører som underviser er sertifiserte og erfarne yogalærere. Du kan velge mellom mange forskjellige timer og type yogaklasser. Både svært fysisk yoga til den rolige og restorative yoga.

Tlf: 55 51 11 11
Epost: vestkanten@sats.no

Booking

SVERIGE

HIYOGA MASTHUGGET

På HiYoga Mastugget i Gøteorg, kan du gjøre yoga i rolige og tilpassede lokaler for yoga. Alle instruktører som underviser er sertifiserte og erfarne yogalærere. Du kan velge mellom mange forskjellige timer og type yogaklasser. Både svært fysisk yoga til den rolige og restorative yoga.

Tlf: 031-24 30 40
Epost: masthugget@sats.se

Booking

FINLAND

ELIXIA REDI

ELIXIA Redi finnes i 4. etg i Redi kjøpesenter. Her tilbys HiYoga timer for både nybegynnere og erfarne yoga-entusiaster, og timene holdes i optimale, spesialdesignede yoga-studio.

Tlf: 010 309 9490
Epost: redi@elixia.fi

Booking

ELIXIA ALEXIUM

Tlf: 010 309 9365
Epost: alexium@elixia.fi

Booking

ELIXIA LÄNSIVÄYLÄ

Tlf: 010 309 9410
Epost: lansivayla@elixia.fi

Booking

Nyheter