100H Vinyasa: bærekraftig yogapraksis, kreativ sekvensering og teknikk med Eilin Dalby

Dette kurset tar først og fremst sikte på å gi deg massevis av inspirasjon til din egen praksis. Dette er fundamentet for all deling (undervisning) videre. Du vil få støtte både til å utvikle egenpraksisen, og støtte til hvordan intelligent dele den med andre.

Sted: HiYoga, Schultz gate 7, Oslo
Instruktør: Eilin Dalby
Pris: 21 000,-
Påmelding: POSTPONED to 2021.

Vi tar utgangspunkt i forskjellige tema, og gjennom kreative metoder utforsker vi sammen hvordan vi kan skape en bærekraftig praksis som styrker og tøyer i god balanse tilpasset den enkeltes unike ønsker og behov, og som samtidig utfordrer og er gøy! Vi vil jobbe kreativt med sekvensering, samt leke oss med intuitiv bevegelse, kampsport- og dyreinspirerte bevegelser, partnerøvelser og thai terapi.

Hver dag starter med pust og meditasjon, etterfulgt av en vinyasapraksis som avsluttes med restorative øvelser og avspenning. Deretter jobber vi mer workshop og gruppebasert avhengig av tema. Det kan være alt fra å gå gjennom sekvensen (plukke fra og bygge den opp for å få en bedre forståelse av fundament og hvordan man kan forenkle/avansere øvelser etter behov), bruk av props (bolster, blokk, belte osv), øvelse i å instruere og justere, til teknikk, lek, partnerøvelser, thai terapi osv. Det vil også være gruppeoppgaver og hjemmearbeid, og du vil få god trening i lage sekvenser og utvikle din evne til å dele. 

Forvent deg å bli utfordret, og forvent deg massevis av moro!

2021 Datoer: For more information contact: eilin.ma.dalby@hiyoga.no

Om Eilin

Eilin Ma Dalby er registrert RYT 500 gjennom anerkjente Yoga Alliance, og er en av hovedlærerne på Hiyoga. Hun har undervist siden slutten av 2011, både faste gruppetimer, workshops, privat og bedrift, samt vært med å lede flere yogalærerutdanninger. Hun har bakgrunn fra flere forskjellige stiler og undervist hovedsakelig ashtanga, vinyasa og yin samt gravid- og barselyoga. Hun vektlegger teknikk for en trygg undervisning, og mener at glede legger det beste grunnlaget for en praksis som varer.  

Eilin underviser fra hjertet - åpent, ærlig og lekent.