50-hour Yin Yoga Teacher Training

Velkommen til 50hr Yin Yoga utdannelse med Alexandra Atterbrand. Utdannelsen vil gå gjennom grunnleggende anatomi for Yin Yoga, filosofi, lære om energi og meredianer, Yin Yoga metodikk og pedagogikk.

Sted: HiYoga, Schultz gate7, Oslo

Datoer: 

30. august - 1. september
20. - 22. september

Pris: kr 9 500,-
Påmelding: https://hiyoga.pameldingssystem.no/yin-yoga-utdannelse-host19

Vi samles fredager, lørdager og søndager kl.: 08.00-11.00 og 12.30-16.30.
*8 timer er viet til hjemmeoppgaver, klasseobservasjoner og lærerøvelser.

I denne utdannelsen vil du lære 

  • hvordan du på en sikker og trygg måte benytter deg av yin-energiens kvaliteter.
  • om de ulike meredianer og hvordan de påvirker kroppens balanse. Du vil lære hvordan vi kan styrke og stimulere de ulike meredianene ved hjelp av yin yoga.
  • pedagogikk og didaktikk i forhold til hvordan du trygt og sikkert sette sammen en yin yoga praksis, både for deg selv, og for en klasse.
  • om anatomi i forhold til yin yoga, og hvordan den er ulik i forhold til mer dynamisk yoga.
  • om Taoistisk tradisjon, da Yin Yoga har sine røtter her.

Utdannelsen vil også legge stor vekt på egen praksis og erfaring. Du vil få hjemmeoppgaver som bland annet består i å dokumentere egen praksis, samt å undervise andre, og å dokumentere dette. Vi vil ha stor vekt på dette på samlingene, og dere vil få rikelig anledning til å øve dere på hverandre.

Om Alexandra

Alexandra er utdannet terapeut og lærer i Mediyoga. Hun har også utdannelse i Yin yoga, Restorative Mindfulness, fordypelse i gravid- og hormonbalanserende yoga, og holder for tiden på med utdannelse i Vinyasa.

Som terapeut er Alexandra lidenskapelig opptatt av hvordan yoga kan påvirke vår fysiske, emosjonelle og mentale velvære. Hun ser yinyoga som ett fantastiskt verktøy til å trekke vårt fokus innover, slik at vi får koblet oss til den sanne essensen av oss selv. Etter hvert som tempoet vi lever i blir stadig raskere, blir det vanskeligere og vanskeligere å finne stillhet og en følelse av balanse. Yinyoga og dets aktive hvile, gir oss rom for helbredelse, balanse og stillhet.

Alexandras lærestil er autentisk, beroligende og personlig. Hennes mål er alltid å skape en rolig og trygg plass hvor studentene kan overgi seg til seg selv. Hun har fokus på pust, asanas og mindfulness, og det legges stor vekt på å respektere og ære de unike anatomiske, emosjonelle og fysiske tilstandene til studenten. Hun har selv hatt stor nytte av å bruke yoga i en vanskelig periode i livet, og deler av sin erfaring i undervisningen.