Ashtanga Yoga Workshop med Bertine Zetlitz

Sted: HiYoga, Schultz gate7, Oslo
Lærere: Bertine Zetlitz

Datoer 
13.Okt  12:00-15:00

Pris: kr 500,-  for medlemmer, kr 700,- for ikke medlemmer
For påmelding: https://hiyoga.pameldingssystem.no/workshopbertine#/form

Denne Workshopen starter med en ledet klasse (Primary), med noen gode råd og vink på veien. Andre del av workshopen har fått navnet "Smertefri Backbending".

Noen synes det å stå i "bro" føles naturstridig og ubehagelig, andre  forfriskende og energigivende.I denne workshopen vil vi forsøke å finne balansen mellom styrke og fleksibilitet når du står i bro og se på teknikken bak bakoverbøyninger i detalj, fra Upward facing dog til full bro (Urdhva dhanurasana).

Alle kan gjøre Ashtanga yoga om man får praksisen tilrettelagt egne behov (mtp begrensninger, skader e.l.) Nysgjerrighet, tradisjon og humor er viktige komponenter i Bertines formidling. Alle nivåer er velkomne!

Om Bertine

Bertine Zetlitz begynte sin Ashtanga Yoga praksis i 2003, og har forblitt trofast mot den siden. Med en daglig praksis de siste 10 årene, har hun opparbeidet seg en forståelse av hvordan Asana (de fysiske stillingene) kan være med på å stabilisere sinnet i hverdagen, samt skjerpe fokuset og konsentrasjonen.
I tillegg er Bertine opptatt av å forene den fysiske, tekniske praksisen med alt den har å tilby av styrketrening og fleksibilitet, og vise hvordan det «ytre» kan støtte det «indre» om man er interessert i det.
Ashtanga formen kan for mange virke litt streng, men friheten som trer frem som et direkte resultat av en regelmessig praksis, er alt annet enn rigid, sier hun.
Bertine utdanner seg også som lærer i Transcendental meditasjon dette året og gir ut sitt 9. album i løpet av høsten 2019.