EARTH HOUR DONASJONSWORSKSHOP

Velkommen til en Earth Hour donasjonsworkshop med Halat og Eilin der vi retter fokuset innover til donasjon for det tapre mannskapet i NSW brannvesen. Hittil i Australia har brannene rast over 110,000 kvadratkilometer. Til sammenligning er Norge ca. 385,000 kvadratkilometer.

New South Wales har blitt truffet verst og det har satt et stort press på NSW brannmanskap, som i tillegg til å ha over 6000 faste ansatte, også har over 6000 frivillige arbeidere. Mange tusen hjem har blitt forlatt, flere menneskeliv har gått tapt og det anslås at over 500 millioner dyr fra over 100 ulike arter har mistet livet til brannene. 

Earth Hour er et symbolsk event organisert av WWF (World Wide Fund for Nature) som inviterer alle i hele verden til å skru av all elektronikk i én time. Eventet ble først holdt i 2007 og målet er å gjøre alle oppmerksomme på klimaendringene vi opplever. Halat og Eilin tar dere gjennom to timer med rolige og deilige mykgjørende øvelser i Gentle Flow stil som bygger styrke og smidighet, men samtidig er tilgjengelig for alle uansett erfaring. I blant de dynamiske stillingene vil vi holde lengre Yin stillinger til nydelig musikk. 

Vi avslutter med enkel meditasjon som fokuserer på selvkjærlighet og kjærlighet for de rundt deg i tillegg til en lang avspenning.

 

Sted: Hiyoga Majorstua

Tid: 28.mars kl. 14-16

Pris: velg ønsket donasjon gjennom linken under

 

Påmelding her