Feminin Yoga Workshop

Varmt velkommen til Feminin Yoga med Marthe Magerøy og Cathrine Mathiesen. I denne tre timer lange workshopen fordyper vi oss i den delen av yogaens rike univers som er spesielt tilrettelagt for kvinners kropp, sinn og sjel. I et nærende og støttende fellesskap utforsker vi styrken som ligger i det myke, rolige, mørke og feminine - og reetablerer kontakten til denne kilden i oss selv.

27 april 2019

10.00 - 13.00

HiYoga Schultz gt7, Oslo

Pris for alle: 500,- 

Påmelding: https://hiyoga.pameldingssystem.no/feminin

Vi arbeider i en form som representerer livets gang, naturens gang, sykluser og relasjoner, nemlig sirkel. Vi begynner med å lande i sirkelen, oss selv og pusten vår gjennom introduksjon, avspenning og pranayama. Så går vi inn i en myk dynamisk flyt som vekker shakti prana - den skapende feminine kraften. Vi ender den fysiske praksisen med roligere tempo og lengre holds, typiske yin øvelser som hjelper oss med å å rette fokus innover i oss selv og nedover mot jorden. Til slutt legger vi oss godt støttet i Moder Jord sitt fang, klare for en reise innover med Yoga Nidra.

Vi ønsker varmt velkommen til kvinner i alle aldre, uavhengig av tidligere erfaring med yoga. Denne workshopen er særlig hyggelig å dele med en venninne, søster, mor, datter eller en annen kvinne du setter pris på i livet ditt. Sammen skaper vi et fellesskap som rommer alle, også hvis du kommer alene. Vi har alt du trenger av matter og annet utstyr, og byr på knask underveis og te til slutt.

Marthe Magerøy har mer enn ti års erfaring innenfor yogafeltet. Hun har studert med flere lærere innenfor forskjellige tradisjoner over hele verden. I tillegg til mange ulike yoga-utdannelser (yoga terapi, Iyengar and Ashtanga Yoga, Vipassana meditasjon, filosofi og sanskrit chanting) har hun også en master i psykologi. Hun opplever yoga som en grunnleggende og helhetlig tilnærming til mennesket - gjennom alle lag: fysisk, energetisk, emosjonelt og mentalt. For å helbrede og vokse er det gunstig å undersøke og transformere alle disse lagene i oss. Marthe bruker nå litt av hvert fra de ulike praksisene hun har dykket inn i, i et eklektisk format. Klassene hennes er ofte flyt-basert men rolige og myke, og hovedsakelig et rom som legger tilrette for dyp tilstedeværelse i den subtile visdommen som finner sted i hvert enkelt individ. I den siste tiden har Marthe blitt mer fascinert av yoga- og helsebringende praksiser som er spesielt tilrettelagt for kvinners kropp og sjel. Den feminine veien er ofte radikalt annerledes enn det vi ser i de fleste former for fysisk yogapraksis i dag. En av Marthes største kall er å spre et feminint yoga- og helsefokus - hvordan bruke yoga for å finne dyp indre kontakt med visdommen som bor i alle kvinner.

Cathrine Mathiesen har praktisert yoga i over 20 år og undervist i 10. Hun har studert Iyengar og Hatha yoga i Danmark og England, med fordypelse i yoga som terapi, gravidyoga og mamma/baby. Hun underviste i London i flere år, blant annet på Triyoga, The Life Centre og The Special Yoga Centre og er anerkjent som Yoga Elder med over 5000 undervisningstimer av The Independent Yoga Network. I dag underviser hun veldedig yoga for familier i en sårbar livssituasjon, faste klasser for gravide, nybakte mødre og innen både dynamisk og rolig yoga, workshops, retreats og lærerutdannelser, holder foredrag og skriver. Hennes første bok Yogamamma utkom på Cappelen Damm i fjor. Cathrine brenner for å utforske og formidle hvordan yoga kan understøtte kvinner gjennom små og store forandringer og overganger i livet. Hun har tre barn og anerkjenner dem som sine viktigste lærere. Cathrine er også utdannet sosiolog og journalist fra London, og KaosPilot fra Århus. Hun har tidligere jobbet som freelancejournalist, prosessleder, design rådgiver, brand manager og prosjektleder for blant annet veldedige initiativ for barn og unge i Sarajevo.

Signer ditt medlemskap online i dag.

Bli medlem