Yogamamma mini retreat

Varmt velkommen til gravide i alle trimestere til en deilig formiddag med yoga, hvile og fellesskap. Gravide har godt av tilpasset bevegelse og trening, dyp avspenning og ro, og nærende og aksepterende samvær med andre kvinner. I denne samlingen har vi endelig god tid til å unne oss dette.

Sted: Hiyoga Majorstuen

Tid: Lørdag 7. november kl. 10-13

Pris: kr. 250 for HiYoga medlemmer og kr. 500 for ikke-medlemmer.

 

Meld deg på her

Yoga er en helhetlig tilnærming til helse og en fantastisk støtte for kvinner i overgangen til å bli mamma. Denne myke, feminine og fødselsforberedende praksisen er tilpasset gravide kvinners helt spesielle behov, og kan ha både forebyggende og lindrende effekt på vanlige utfordringer og plager i svangerskapet, både fysisk og emosjonelt. 

I denne samlingen skal vi fokusere på å lytte - til oss selv for å kunne være til stede gjennom de store følelsene og forandringene som graviditeten bringer og forstå våre egne behov, og til hverandre for å kunne få og gi støtte og forstå at vi ikke er alene på denne reisen. Vi jobber med å etablere kontakt til oss selv, pusten vår, barnet vårt, morskjærligheten som allerede er der og Moder Jord som holder oss alle. 

På grunn av smittevern følger noen ekstra retningslinjer. Vi åpner for kun 20 kvinner denne formiddagen, og vi ber dere ta med egen matte, to tepper/sjal, tre puter eller yogabolstre (hvorav to er ca. samme størrelse), kopp til te og noe å skrive på og med. Kom i myke og gode klær som passer til både dynamisk praksis og hvile. Det blir mulighet for å kjøpe boken Yogamamma - med yoga gjennom graviditet, fødsel og barsel av Cathrine Mathiesen med Yogamamma bærenett til kr. 249 (pris i butikk kr. 349).