RESTORATIVE YOGA & SOUND Workshop med Cecilie Hafstad

I denne workshopen tilbyr Cecilie restorative yoga og lydbad. Ved å kombinere Restorative og Nada yoga (union gjennom lyd) får man en unik opplevelse der en går dypt inn i seg selv og forløser blokkinger i kropp og sinn.

Yoga Of Sound / Nada Yoga, er den gamle åndelige kunsten og vitenskapen om indre forvandling gjennom lyd og tone. Meditasjon på lyd er en av de universelle veiene til avslapping, velbehag og hjelper å forløser stress og angst. Restorative en veldig skånsom yoga som benytter støttende rekvisitter/props for å hjelpe kroppen til å forsiktig åpne seg og slappe helt av. 

Cecilie bruker krystall boller og tibetanske syngeboller, gong, kochi chimes og rolig stemme/chant for a fordype meditasjonen gjennom restorative sekvenser. Dette er en utrolig behagelig og magisk workshop som passer for alle nivåer av yogier fra nybegynner til avansert.

30 mars 2019

12.00-14.00
HiYoga Schultz gt7, Oslo

Pris  400,- for ikke medlemmer og gratis for medlemmer.

For påmelding, klikk her.

Om Cecilie

Cecilie er sertifisert lydterapeut og stemmehealer. Hun har jobbet og bodd i New York siden 2001. Her har hun holdt lyd workshops, arrangert og ledet flerfoldige lydbad og gong retreater, samtidig som hun har gitt privattimer til klienter. Med en 5 årig utdannelse og mange års erfaring har Cecilie en grundig forståelse av de forskjellige lyd modalitetene. Hun har fordypet seg i lyd/stemme healing, sjamanisme, og Nada Yoga.

Nada Yoga eller Yoga of Sound, er en viktig del av yoga praksisen. Her er lyd og stillhet  i fokus og der en finner den riktige balansen mellom asenaer og lyd. Med en stor lidenskap og forståelse for frekvens, vibrasjon og lyd er Cecilie i stand til å dele og hjelpe andre gjennom sitt arbeid.

For mer informasjon om Cecilie og Nada yoga: www.YogaOfSound.no