Restorative Yoga and Sound Workshop med Cecilie Hafstad Richards

I denne workshopen tilbyr Cecilie restorative yoga og lydbad. Ved å kombinere Restorative og Nada yoga (union gjennom lyd) får man en unik opplevelse der en går dypt inn i seg selv og forløser blokkinger i kropp og sinn.

Tid: Lørdag 30. nov 2019 kl. 12:00 - 14:00

Sted: HiYoga, Schultz gt7, Oslo

Pris: 400,- for ikke medlemmer og 200,- for medlemmer

Påmelding her.

Yoga Of Sound / Nada Yoga, er den gamle åndelige kunsten og vitenskapen om indre forvandling gjennom lyd og tone. Meditasjon på lyd er en av de universelle veiene til avslapping, velbehag og hjelper å forløser stress og angst. Restorative en veldig skånsom yoga som benytter støttende rekvisitter/props for å hjelpe kroppen til å forsiktig åpne seg og slappe helt av.

Cecilie bruker krystall boller og tibetanske syngeboller, gong, kochi chimes og rolig stemme/chant for a fordype meditasjonen gjennom restorative sekvenser. Dette er en utrolig behagelig og magisk workshop som passer for alle nivåer av yogier fra nybegynner til avansert.

Om Cecilie

Cecilie er sertifisert lydterapeut og stemmehealer. Hun har jobbet og bodd i New York siden 2001. Her har hun holdt lyd workshops, arrangert og ledet flerfoldige lydbad og gong retreater, samtidig som hun har gitt privattimer til klienter. Med en 5 årig utdannelse og mange års erfaring har Cecilie en grundig forståelse av de forskjellige lyd modalitetene. Hun har fordypet seg i lyd/stemme healing, sjamanisme, og Nada Yoga.

Nada Yoga eller Yoga of Sound, er en viktig del av yoga praksisen. Her er lyd og stillhet i fokus og der en finner den riktige balansen mellom asenaer og lyd. Med en stor lidenskap og forståelse for frekvens, vibrasjon og lyd er Cecilie i stand til å dele og hjelpe andre gjennom sitt arbeid.

For mer informasjon om Cecilie og Nada yoga: www.YogaOfSound.no