Sterk i overgangsalderen med Monika Bjørn

Si ordet «overgangsalder» og de fleste tenker på noe negativt. Men det trenger ikke å være slik! Forfatteren og treningseksperten Monka Bjørn snakker med både humor og alvor om hvordan du selv kan påvirke hvordan du har det.

Dato: onsdag 18. sept

Sted: HiYoga, Schultzgate 7

Kl. 18:00 Yogapraksis – Fire & Flow

Kl. 19:15 – 20:30 Forelesning

Det blir mulighet for å kjøpe boken og få den signert av Monika.

«Sterk gjennom klimakteriet» er en forelesning for aktive kvinner mellom 35-60 år, som vil få makt og kontroll over sin egen helse. En forelesning som viser at det er håp, og at det er mange ting du selv kan gjøre for å ha det bedre, i en ellers krevende periode av livet.

Forelesningen og boken til Monika, retter seg først og fremst til alle kvinner, men kanskje spesielt til de som jobber med kvinner på daglig basis, som for eksempel leger, sykepleiere, fysioterapeuter, personlige trenere og yogalærerere.

En sak vet vi med stor sannsynlighet; før eller siden havner halvparten av befolkningen i klimakteriet, og da er det er godt å vite at du kan gjøre noe med plagene som følger.

monikabjørn_700x394.jpg

Yogaklassen Fire & Flow:

En flytende Vinyasa flow time som får deg til å svette og som utfordrer deg. Monika leder deg gjennom denne timen med humor, glimt i øye og skarp pedagogikk. 

Monika Bjørn har jobbet med trening på heltid i over 25 år og med yoga siden 1999, både i Sverige og internationalt. Hun utdanner yogalærere og er i dag entreprenør innenfor trening og helse. Hun har ukentlige klasser på HiYoga i Gøteborg og er deleier på et treningssenter i Gøteborg. Hun trener både mosjonister og eliteutøvere. Hun har en Phil. Cand i idrettsvitenskap og psykologi fra universitet i Gøteborg, og hun har nettopp gjennomført «Yoga som komplementerende behandlingsform ved ulike medisinske tilstander» på Karolinska Instituttet i Stockholm. Monika brenner sterkt for trening og bevegelse. Hun publiserte sin første bok i 2017 «Yoga for deg som trener» og i november 2019 kan hennes andre bok «Sterk gjennom klimakteriet» (Norstedts forlag) som har fått stor oppmerksomhet og media gjennomslag i Sverige.

Book din plass her: https://hiyoga.pameldingssystem.no/monikabjorn