Styrketrening og teknikk for yoga med Halat Sophie

Har du en smertefull skulder? Eller kanskje har du en rygg som er litt kranglete? Etter å ha fått fibromyalgi i ung alder så har Halat vært gjennom sin mengde treningsskader. Korrekt teknikk og det å bygge styrke har vært hennes vei ut av et liv med betennelse som følger denne autoimmune sykdommen.

Bli med på denne 90 minutter lange styrketimen som lærer deg å forstå hvordan du skal bruke kroppen på korrekt måte og unngå overtrening samtidig som du bygger styrke. Styrkeøvelsene vil være veldig spesifikke til yoga så det er kunnskap og øvelser du kan ta med deg videre inn i praksisen din. Workshopen er åpen for alle nivåer da øvelsene vil kunne gjøres både enklere og tyngre.

Sted: HiYoga, Schultz gate7, Oslo
Instructør: Halat Sophie

Dato: 10. Nov 2019  12:00-14:00

Pris: Gratis for medlemmer, kr 300,- for ikke-medlemmer per gang. Påmelding skjer en uke før workshopen. Påmelding er bindene og skjer ved betaling i resepsjon.

Om Halat

Halat Sophie startet sin reise inn i treningsverden med mange fysiske skader og kroniske smerter i kroppen fra ung alder. Etter å ha utdannet seg som personlig trener og jobbet med rehabiliteringspasienter en stund, bestemte hun seg for å videreutdanne seg for å kunne hjelpe flere. Hun fokuserer mye på teknikk, styrke og hvordan bruke kroppen riktig for å unngå skader.