Styrkeyoga Workshop

Denne workshopen passer for alle som er opptatt av å ta vare på leddene sine og kunne praktisere Yoga resten av livet med minst mulig skader. Gjør yoga for kropp, sinn og sjel, ikke press kropp, sinn og sjel.

Velkommen til Workshop med Trine Tschudi, Advanced Pilates og Yoga instruktør og Pro-Personlig Trener gjennom 20 år. Hvordan kan du gjøre din yoga praksis strammere? Vi setter fokus på hvordan vi kan engasjere bandhas, core og stabilitet muskulatur og ha riktig rygg stilling i grunnleggende Asana praksis. Hva kan vi gjøre for å stramme opp kropp og sinn og redusere belastning og skadefare på ledd, rygg, skuldre, hofter, knær og ankler. Bli mer fokusert og sterk i din yoga praksis! 

Sted:

HiYoga, Schultz gate7, Oslo

Instruktør:

Trine Tschudi

Dato:

18. januar kl. 12:00 - 14:00

Pris:

Gratis for medlemmer, kr 300,- for ikke-medlemmer per gang.

Påmelding skjer en uke før workshopen. Påmelding er bindene og skjer ved betaling i resepsjon.

Hva du kan forvente

Vi går igjennom en del av de grunnleggende øvelser/Asanas i en yoga praksis med fokus på hvor og hvordan vi kan være mer bevist på å involvere bandhas, core og stabilitet. Hvilke øvelser kan vi gjøre for å utvikle en sunnere og sterkere rygg. Hva kan vi gjøre for å holde skuldre og skulder muskulaturen smidigere og sterkere. Hvordan øke hofte og bekken stabilitet og styrke sete for å få mindre korsrygg plager. Hvordan holde knær og ankler smertefri og stødigere. Trine vil gi deg øvelser og teknikker på hva du kan gjøre for å holde din yoga praksis sunnere, skadeforebyggende og sterkere.

Om Trine 

Trine har drevet med aktiv trening siden hun var et barn, turn, ballett, friidrett og ridning. I 15 årspilates-sideplanke-merethe_odland-(002).jpg alderen ble hun utsatt først for en rideulykke, så en alvorlig bilulykke og fikk flere brudd i rygg og nakke prolapser. Trine har brukt trening og spesielt Pilates og Yoga som terapi for å være smertefri og balansere kropp og sinn siden hun var veldig ung. Hun har vært i treningsbransjen siden 1982, bodd i USA under Jane Fonda bølgen, startet, eid og drevet flere treningssentre og vært involvert i forskjellige instruktør utdanninger de siste 15 årene. Hun er internasjonalt utdannet Personlig Trener, Pilates og Yoga Instruktør fra USA, England og Norge.