Technique Workshop med Håkon Skjenstad

Har du stive skuldre? Sliter du iblant med smerte eller ubehag i skuldrene når du praktiserer yoga? Føler du deg ustabil og/eller utrygg i inversjoner? Har du lyst til å være litt anatomi-nerd og gå på dybden hva gjelder alignment for skuldrene i yoga? Hvis svaret er JA på noen av disse spørsmålene bør du absolutt registrere deg på denne workshopen!

7 variasjoner av Pincha Mayurasana
16 februar 2019 12.00-14.00
HiYoga Schultz gt7, Oslo 

I vanliga yogatimer blir det lite tid overs for å forklare grunn, teknikk og nyanser i stillinger som fører ofte til at man ikke vet hvordan man kan begynne eller utvikle sin praksis, og at man kan få problemer grunnet dårlig holdning over lengre tid.
I denne workshopen tar vi et dypdykk i skuldrene. Vi démonterer skuldrene, og setter dem sammen igjen, stykke for stykke. Vi varmer opp med vinyasa flyt som er tilpasset for å preparere oss for å legge vekt på skuldrene. Vi jobber oss opp mot pincha mayurasana - underarms-balanse. Vi jobber med en partner (du trenger ikke å ha med noen før du kommer!) for å skjønne hvilke engasjeringer kreves for å komme seg opp, og gir hverandre tilbakemeldinger basert på hva vi observerer. Deretter kjører vi 7 variasjoner av pincha mayurasana, noen av de åpner og stabiliserer på en helt unik måte, mens andre er mer lekne.

Vi avslutter med restorative stillinger for skuldrer og øvre rygg og en deilig lang savasana til slutt.

Kom, kom!

Pris  400,- for ikke medlemmer og gratis for medlemmer.

Booking åpner en uke før, påmelding på nettsiden for medlemmer og på mail til majorstuen@hiyoga.no for ikke medlemmer.