The Yogi Cheetah Workshops - Flyt og Styrke

Velkommen til Yogi Cheetah - en workshop for deg som vil lære deg å finne mer flyt og styrke i yogapraksisen. Sammen skal vi knekke koden slik at du lettere kan løfte kroppen din, mestre armbalanser og bli mer selvsikker i inversjoner.

Location: HiYoga, Schultz gate7, Oslo
Instructor: Iris Straume

Datoer
12. oktober kl. 09:00 - 11:00
9. november kl. 12:00 - 14:00.

Workshopen går over to sesjoner, og gruppen er på maks 15 personer slik at alle får individuell veiledning.

Pris: Gratis for medlemmer, kr 300,- for ikke-medlemmer per gang.

Påmelding skjer en uke før workshopen. Påmelding er bindene og skjer ved betaling i resepsjon.

Hva du kan forvente

Har du hørt uttrykket “practice and all will come”?. Dette er sant for den meditative delen av praksisen, men når det kommer til fysiske Asanas er det både smart og hensiktsmessig å ta noen snarveier.

Kanskje har du øvd på å mestre den samme stillingen om og om igjen uten å lykkes? Da kan det hjelpe å tenke litt utenfor boksen. I denne workshop’en vil du bli introdusert til øvelser og stillinger som hjelper deg med å forstå teknikker for bevegelse og kroppsbeherskelse.

Du kan forvente deg å lære ulike øvelser som bygger styrke og balanse spesielt for arm- og håndstående. Vi vil også leke oss gjennom forskjellige “jukse-øvelser” som kan brukes for å bli bedre på å hoppe/flyte mellom stillinger. Kirsebæret på toppen av kaken blir alle de morsomme armbalanse-stillingene vi skal leke oss med.

Det blir fremfor alt en morsom workshop med mye lek, og det er stor sannsynlighet for at du vil bli overrasket over hvor mye du egentlig kan få til.

I den første workshop’en vil du bli introdusert til en rekke øvelser du kan praktisere på egenhånd slik at når vi møtes for workshop nummer 2, vil du finne mer mestring alt etter hvor dedikert du har trent i mellomtiden.

Hvem passer det for?

Denne workshopen passer for deg som syntes det er gøy å praktisere armbalanser og inversoner.  Det forventes at du kan stå på hodet i minst fem pust, og at du har prøvd deg på en del armbalansestillinger fra før av.

Jo mer du har trent på balansestillinger og flyt fra før av, desto mer vil sitte igjen med etter endt workshop. Eller kan hende du har prøvd, men ikke helt får til teknikken - da kan du forvente gode tips og veiledning som vil hjelpe deg på vei.

the_yogi_cheetah_workshop_2_700x394.jpg

Om Iris

Iris Straume startet sin yogareise i 2008 da hun var student og ivrig snowboarder. Yoga ble veien til selvaksept, og også et viktig supplement til en aktiv livstil med brettsport. En umettelig tørst etter eventyr og adrenalinpåfyll ble etterhvert balansert med evnen til å finne glede i nuet gjennom yoga. Iris er nå fulltids yogainstruktør, og slutter aldri å fasineres av yogaens underlige kraft til å endre på livets veier.

Iris startet håndståendepraksisen på alvor for et par år siden. Og etter blant annet brudd i arm og rygg, bestemte Iris seg for at hun skulle klare det umulige til tross for skadene. På reisen til håndstående har Iris deltatt på utallige workshops, og plukket med seg tips og triks som hun har satt sammen til et eget program hun kaller Yogi Cheetah. Det vektlegger årvåkne bevegelser og effektive teknikker for å unngå belastningsskader og mestre det umulige.

Iris vil at alle som kommer på workshopen skal føle mestringsfølelse - uansett hvor de er i praksisen. Og selv om armbalanser ikke er nødvendig for å ha en givende yogapraksis, så er det gøy, samtidig som det åpner opp en helt ny verden med muligheter.

For spørsmål om workshopen, ta direkte kontakt med Iris via mail: iristvstraume@gmail.com, eller send melding via messenger.