Voice og Sound Bath med Cecilie og Eva

I denne sound healing workshopen samarbeider Cecilie og Eva med tilstedeværelsen av sine stemmer og med instrumenter, både gjennom improvisasjon, intuisjon og myke melodier.

Sted: HiYoga, Schultz gt7

Tid: Lørdag 21. mars, 12:00 - 14:00

Pris: 400,- for ikke-medlemmer og 200,- for medlemmer.

Meld deg på her

Velkommen til «Voice og Sound bath» med Cecilie og Eva

Cecilie og Eva bruker krystall boller og tibetanske syngeboller, gong, kochi chimes shruiti box og rolig stemme/chant for a fordype meditasjonen.

Her får man en unik opplevelse der en går dypt inn i seg selv og forløser blokkinger i kropp og sinn. 

Dette er en utrolig behagelig og magisk workshop som passer for alle.

FullMoonHi-(1).jpg

Cecilie er sertifisert lydterapeut og stemmehealer. Hun har jobbet og bodd i New York siden 2001.Med en 5 årig utdannelse og mange års erfaring med "sound healing" har Cecilie en grundig forståelse av de forskjellige lyd modalitetene. Hun har fordypet seg i lyd/stemme healing, sjamanisme, og Nada Yoga. Cecilie har holdt flere lydbad på Hiyoga og tilbyr privat timer med sound healing for barn og voksene.

For mer info: www.yogaofsound.no

FULLMOONSOUND-(3).jpg

Eva Storrusten er sanger og arkitekt, og med over ti års yogapraksis er yogaen en integrert del av livet som hun utforsker i møtet med livet; samspillet med mennesker og natur, musikk, kunst og arkitektur. Som sanger har Eva jobbet mye med jazz, improvisasjon og samtidsmusikk, både solo og i vokalensemblet Oslo 14. Hun har blant annet sunget på Villa Stenersen (Nasjonalmuseet), Kongsberg Jazz Festival og Astrup Fearnley Museum.  

For mer info: www.evastorrusten.com