Er yoga noe nytt for deg?

Da vil du passe rett inn her hos oss på HiYoga. Vi har flere timer som er godt tilpasset nybegynnere og deg som gjerne vil prøve deg frem. Vi anbefaler deg HiYoga Basics, en enkel time som gir deg innføring i de grunnleggende yogastillingene og teknikkene vi bruker i yoga.

Du kan også prøve deg på HiYoga Recover eller Gentle Flow, begge disse klassene er enkle og fine å begynne å lære seg yoga med. Velg deg ut en time fra timeplanen vår, og møt opp 15 min før timen begynner. Da rekker vi å registrere deg, og du får skiftet og rullet ut matten din før timen begynner.

Hvilke klasser på HiYoga er tilpasset nybegynnere?

HiYoga Basics
I denne klasses presenteres stillingene i sine tradisjonelle kategorier: stående, sittende, liggende, foroverbøyninger, bakoverbøyninger, omdreininger og enkle opp-ned stillinger. Vi blir godt kjent med solhilsen, som ofte er kjernen i en dynamisk praksis.
Les mer om HiYoga Basics

HiYoga Recover
Recover er en av våre signaturklasser, designet for alle med særskilte behov og spesielle hensyn å ta i forhold til kropp og helse.
Les mer om HiYoga Recover

Gentle Flow
Gentle Flow er den roligste av våre Flow-klasser, og en alternativ og tilgjengelig måte å få glede av dynamisk yoga på.
Les mer om Gentle Flow

Ashtanga Nybegynner
I en ledet Ashtanga-time går vi gjennom den første serien, med nødvendig instruksjon underveis. Serien innledes med solhilsener og fortsetter med stående og sittende stillinger, foroverbøyninger, bakoverbøyninger, omdreininger og opp-ned stillinger.
Les mer om Ashtanga Nybegynner

Hot Calm
Denne timen passer fint for deg som ønsker rolige bevegelser og myk pust uten å presse kroppen i et varmt rom.
Les mer om Hot Calm

Hatha Yoga
I en Hatha klasse lærer vi de grunnleggende fysiske øvelsene i et rolig tempo – stående, sittende, foroverbøyninger, bakoverbøyninger, omdreininger, balanseøvelser og opp-ned stillinger. Vi fokuserer på trygg utførelse av stillingene, korrekt justering underveis og riktig bruk av utstyr
Les mer om Hatha Yoga

MediYoga
Når vår verden stadig blir mer stressende, behøver vi hjelp for å skape en bedre balanse i vårt liv og i vår hverdag. Mediyoga er en helhetlig terapiform hvor vi jobber med kroppen fra innsiden.
Les mer om MediYoga

Book din plass på time i dag!

Timeplan

Nyheter