Barre

Recover

Mindfulness

Flexibility

Balance

Empower

Flow

Ved hjelp av elementer fra ballettens verden vil du leke deg gjennom en herlig time, hvor det er spesielt fokus på å styrke kjerne og setemuskulatur, og få en bedre holdning. I en yoga barre time er det rom for lek.

Dette er timen for deg som vil ha en effektiv treningsøkt hvor du blir sterkere og mer fleksibel. Ved hjelp av elementer fra ballettens verden vil du leke deg gjennom en herlig time, hvor det er spesielt fokus på å styrke kjerne og setemuskulatur, og få en bedre holdning. I en yoga barre time er det rom for lek.

Du trenger ingen bakgrunn verken fra yoga eller dans for å gjennomføre timen, det eneste som kreves er at du kan holde deg fast i barren og ha et åpent sinn.

HiYoga Strong and Safe

Strong

Strong er en av våre signaturtimer utviklet for deg som søker ren fysisk utfordring innenfor rammene av yoga, og for deg som ønsker å fordype deg teknisk i noen av de mer avanserte yogastillingene.

Yin Yoga

Yin Yoga

Yin Yoga er en rolig og meditativ yogaform utviklet etter den opprinnelig Taoistiske ideen om Yin og Yang som to motsetninger som sammen skaper harmoni.

Nyheter