Hatha Yoga

Recover

Mindfulness

Flexibility

Balance

Empower

Flow

Hatha er en klassisk yogaform som er tilgjengelig for alle. ’Ha’ betyr sol og ’tha’ betyr måne, og Hatha yoga handler om å finne balansen mellom disse og andre komplimenterende elementer som maskulin/feminin, hard/myk, aktivitet/hvile.

I en Hatha klasse lærer vi de grunnleggende fysiske øvelsene i et rolig tempo – stående, sittende, foroverbøyninger, bakoverbøyninger, omdreininger, balanseøvelser og opp-ned stillinger. Vi fokuserer på trygg utførelse av stillingene, korrekt justering underveis og riktig bruk av utstyr. Som alltid i yoga jobber vi bevisst med pust og tilstedeværelse. Dette har en stressreduserende effekt som skaper en følelse av letthet og klarhet i både kropp og sinn.

I Hatha yoga lærer vi viktige verktøy for å ha det godt i hverdagen, fysisk og mentalt: styrke, balanse, fleksibilitet, konsentrasjon, selvrefleksjon, avspenning. Dette er et fint sted å starte sin yogareise, eller å komme tilbake til for å ‘touch base’.

HiYoga Basic

Basics

Basics er en av våre signaturklasser, designet som en fin introduksjon til dynamisk yoga.

HiYoga Recover Mind

Recover

HiYoga Recover er en av våre signaturklasser, designet for alle med særskilte behov og spesielle hensyn å ta i forhold til kropp og helse.

Nyheter