YogaWeekend med HiYoga

HiYoga arrangerer yogahelg i samarbeid med Run&Relax på Norefjell Ski & Spa, helgen 13.-15. oktober 2017

Bli med på høstens YOGA-begivenhet! For femte året på rad kan du være med å gjøre masse yoga hele helgen.

I høstlige omgivelser på fjellet, med et hotell som byr på et av Norges beste spa-anlegg, deilige senger og god mat, tar vi deg med på et stort utvalg av yoga-opplevelse med noen av de beste instruktørene landet har å by på.

Det blir yoga både for deg som er erfaren yogi og for deg som er ny til yoga.

Pris kr 3850,- per person for helgen i dobbeltrom.
Inkluderer alle yogatimer, frokost på lørdag og søndag, lunsj på lørdag, og middag på fredag og lørdag. *enkeltromstillegg kr 300 pr. natt.

Workshop med Mark Robberds (Kr 550 pr workshop)
Lørdag
12.30 – 14.30 Backbends
16.00 – 18.00 Seated postures / Twists
Søndag
10.00 – 12.00 Standing / Armbalances


Påmelding: https://events.provisoevent.no/norefjellskiogspa/events/yogaweekend-2017/register


Du vil møte:

Mark Robberds
Mark har en ydmyk og spennende tilnærming til yoga som gjør workshopene hans tilgjengelige for både ganske ferske så vel som mer avanserte utøvere av yoga. Vi gleder oss over å kunne åpne dørene for yogautøvere som ønsker å lære fra denne mesteren, og ser frem til spennende dager med deltakere fra både Norge og omkringliggende land.

Basia Lipska Larsen
Basia er internasjonalt kjent for sine bøker, DVD´er, kursvirksomhet og yogainspirert kunst. Hun er et yoga ikon både i Norge, Polen og Japan. Basia er mamma, kone, billedkunstner, sertifisert yoga instruktør, forfatter, designer og modell.  Hun ble født i Polen, oppvokst i Canada og bodde i Japan før hun bosatte seg i Oslo i 2009.  Nå for tiden bor hun i Oslo med sin familie, hvor hun underviser på yogastudioet HiYoga og reiser fortsatt rundt på ulike yogaoppdrag. 
Les mer om Basia L. Larsen

Vibeke Klemetsen
Vibeke er utdannet journalist og har jobbet mange år i TV- og mediebransjen. Hun er en av gründerne bak treningsmerket Run & Relax og jobber daglig med det. Vibeke gikk på sitt første yogakurs i Stavanger i 1998 og har siden den gang hatt yoga i livet i en eller annen form. Hennes første møte med Ashtanga var i 2003, siden har hun vært frelst i denne yogaformen og har undervist i den siden 2005. Hun tok sin første Teacher Training i Iyengar Yoga med Elizabeth Connoly i 2005 og hun har diplom godkjent av Yoga Alliance for sin deltakelse i Alexander Medins Teacher Training program 2008-2009. Vibeke har praktisert med mange internasjonale lærere og har vært på KPJAYI i Mysore og praktisert med Sharat Jois to ganger. Vibeke har gitt ut bok og dvd om «Yoga for gravide» og i 2014 ga hun ut en kokebok om “Grøt”. Hennes ønske er å spre yoga og glede til alle hun møter på sin vei, inspirere flest mulig til å teste denne treningsformen og oppfordre alle til å få en regelmessig praksis. 

Med yogaen har jeg funnet balansen mellom hva jeg ønsker og hvordan jeg forholder meg til omgivelsene rundt meg. Yoga handler om å etablere kroppen, sinnet og sjelen som en enhet. Man får bedre kontakt med kroppen, og  man lærer seg til å åpne opp for utvikling og forandring.  Gjennom yogaen har jeg lært meg å være den beste utgaven av meg selv, jeg har lært meg å lytte til mine drømmer, til å finne en styrke jeg ikke trodde eksisterte, jeg har funnet mine verktøy til å takle motgang og jeg har funnet en følgesvenn som aldri svikter. Yogaen har hjulpet meg til å finne troen på meg selv, til å ta viktige valg i livet og stå i den motgangen som har kommet.     

Henriette Lien
Henriette har lang erfaring som profesjonell danser, skuespiller og programleder i radio og tv.
Hun startet å praktisere Ashtanga yoga i 2000 og er nå sertifisert yogainstruktør og underviser i Vinyasa flow, Yin og Restortive yoga. Henriette er opptatt av forståelse av anatomien og hvilken effekt praktisering av yoga kan ha på livet ditt. Hvordan det lærer deg å håndtere stress bedre og gi deg en mer balansert opplevelse av livets påkjenninger og utfordringer.
”Yoga gir meg balanse i livet. Det gir meg rot i en hektisk hverdag. Matten er et sted jeg alltid kan vende tilbake til hvis jeg kjenner at det glipper litt. En regelmessig praksis er for meg nødvendig for å føle meg hel”, sier Henriette

Bertine Zetlitz
Bertine, er mest kjent for de fleste som låtskriver og artist.  I 2003 "ramlet" hun av en turnébuss og fant Ashtanga yoga. Bertine har praktisert i tilsammen 13 år, har en daglig Ashtanga yoga praksis, og tok en ettårig 200T Teacher Training hos sin lærer Alexander Medin på Puro Yoga i 2014 (Yoga Alliance godkjent). Gjennom årene har hun praktisert med, og latt seg inspirere av, en rekke verdenskjente lærere. Takket være dette og en dedikert praksis, har hun utviklet en egen undervisningsstil.
I tillegg til å holde workshops, har hun sitt eget yoga/treningsstudio på Frogner i Oslo; KJERNE og var også over lengre tid  en av lærerne i Medins' prosjekt "Back In The Ring". Der underviste hun mennesker som har hatt erfaring med rusmisbruk. 
"Yoga og låtskriving er så og si det samme, og handler om fokus, konsentrasjon og evnen til å godta også de sidene hos en selv man ikke er så stolt av", sier Bertine. 

Francesca Golfetto
Francesca er opprinnelig utdannet ballettdanser, og jobbet i mange år i Operaen her i Oslo før hun begynte ved HiYoga. Francesca bringer med seg en fantastisk humor, varme og lidenskap inn i undervisningen sin.
Les mer om Fransesca Golfetto

mange flere.


Her får du en smakebit fra Yogaweekend i 2016: